Eerste namen Bluesrock Festival 2019

De eerste twee namen voor de 36e editie van Bluesrock Festival Tegelen 2019 op zaterdag 7 september zijn DeWolff en Kenny Neal!

De Limburgse rockband DeWolff won in 2008 de landelijke finale van Kunstbende. Voor het eerst in de geschiedenis van de wedstrijd had de jury geen enkel commentaar. Een platencontract en diverse shows, onder andere in Paradiso en op Pinkpop, volgden. Inmiddels heeft de band een eigen label en zeven albums op hun naam staan. Met flink wat ervaring op zak is de band helemaal klaar voor Bluesrock!

Kenny Neal is een Amerikaanse bluesgitarist en zanger. Hij groeide op met muziek gezien zijn vader, Raful Neal, een blues zanger was. Voor zijn gerenommeerde werk heeft Kenny meerdere Grammy nominaties op zijn naam staan en diverse awards gewonnen. Zijn thuisbasis, Louisiana, dient als inspiratie voor zijn moderne muziek. Kenny Neal is een multi-instrumentalist met een unieke sound.

De kaartverkoop voor Bluesrock start op zaterdag 11 mei 2019 om 10:00 uur via de bekende voorverkoopadressen en via Ticketmaster.

Let op: dit jaar is er een nieuw voorverkooppunt: Albert Heijn in Tegelen. Dit is ter vervanging van Readshop Tegelen.

© Bluesrock Festival